ÖNCE ABLA SONRA ARKADAŞ...

İKİLİ BANKADA ÇALIŞIRKEN TANIŞMIŞ

TRABZON’UN Esentepe Mahallesi’nde bir kişinin ölümü bir kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan cinayetin sır perdesi aralandı. Fatih Akkan’ı kalbinden bıçaklayarak öldüren Hakan B., savcılık sorgusunda abla dediği kadının sevgilisi olduğunu itiraf etmek zorunda kaldı. Kendisine saldıranlardan şikayetçi olan Hakan B.’nin sevgilisi olduğunu kabul ettiği bir çocuk annesi S.A. ile aynı bankada çalıştığı ortaya çıktı.

ARKADAŞLIKLARI 4 AY ÖNCE BAŞLAMIŞ

ÖZEL bir bankada görevli olan Hakan B., S.A. ile aralarında 4 ay önce bir yakınlaşma olduğunu belirterek, “S.A. sınava gireceği için bende kalmak istediğini söyledi. Bende bu isteğini kabul ettim. Sabaha karşı kalktığımızda elektrikler kesildi. Dışarı çıkıp şalteri kaldırdım. Tekrar eve girdim, yine elektrik kesildi. Dışarı çıkarken yanıma bıçak aldım. Birden bana saldırdılar. Beni döverlerken elimdeki bıçağı rastgele salladım” diye konuştu. TRABZON’DA bir kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin de yaralandığı cinayetin ardındaki sır ortaya çıktı. Savcılık sorgusunda önce ‘ablam gibidir’ dediği S.A. adlı kadının, daha sonra sevgilisi olduğunu itiraf eden bankacı Hakan B., yaşanan cinayeti anlattı.

ELEKTRİK KESİNLİNCE DIŞARI ÇIKMIŞ

Trabzon’un Esentepe Mahallesi’nde 24 Kasım tarihinde çıkan kavgada Fatih Akkan hayatını kaybederken, M.Y. adlı kişi ise bacağından yaralandı. İşlenen cinayetin ardından şüpheli sıfatıyla gözaltına alınan bankacı Hakan B.,  cinayet masası dedektifleri tarafından sorgulandıktan sonra adliyeye çıkartıldı. Savcılık sorgusunda “O benim ablam gibidir” diye bahsettiği S.A.’dan, ‘4 ay önce aramızda yakınlaşma oldu’ diye söz ederek itirafta bulundu.

KATİLİN İLK İTİRAFI ‘O BENİM ABLAM’

Cinayet günü kendisine saldıranlardan şikayetçi olan Hakan B. ilk ifadesinde, sabaha karşı kalktığım sırada elektriklerin kesildiğini fark ettim. Dışarı çıkıp şalteri kaldırdım. Bir süre sonra şalter yeniden düştü. Kasti olarak elektriklerin kesildiğini anladım. Tekrar dışarı çıkarken yanıma bıçak aldım. Dışarı çıkınca iki kişi bana küfür ederek saldırdı. Beni dövmeye başladı. Bu sırada saldırganların sayası arttı. Bana vurmaya başladılar. Bende bıçağı rastgele savurdum. Sonra polis geldi. S:A.‘ya ben abla diye hitap ederim. Benim onunla bir yakınlığım yoktur” diye konuştu.   Sorguda avukatıyla bir görüşme yaptığı belirlenen Hakan B., çekindiği için gerçekleri anlatamadığını söyledi. Gerçekleri anlatmak istediğini belirten Hakan B., S.A. ile arkadaş çerçevesinde yakınlığının olduğunu kabul etti. Hakan B., S.A. ile aralarında 4 ay önce bir yakınlaşma olduğunu belirterek, “Sınava gireceği için bende kalmak istediğini söyledi. Bende bu isteğini kabul ettim. Sonrasında sabaha karşı elektrikler kesildi. Daha sonra yaşananlar anlattığım şekilde olmuştur” dedi. Tutuklanan Hakan B.’nin özel bir bankada S.A. ile birlikte bir süre birlikte çalıştığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonCinayet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.