YOMRA'DA NELER OLUYOR

Başkan Murat Zorluoğlu'na İYİ Parti teşekkür etti, AK Parti etmedi

İYİ Partili Yomra Belediyesi, Çamlıyurt ve Kılıçlı mahallesine beton seren, Sancak Mahallesi'ne beton serme işlemine devam eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'na resmi sosyal medya hesabından teşekkür etti. Sosyal medya hesabından yapılan teşekkürün ardından AK Parti ilçe teşkilatından beklenen teşekkür bir türlü gelmedi. AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Uygur, Yomra Belediyesi'nin yaptığı paylaşımı keserek sadece yolların asfaltlama çalışması yapıldığı kısmı kopyala yapıştır yaparak kendi sayfasından paylaşark duyurdu. Teşekkür kısmını kesen Uygur'un belediyenin resmi sitesinden yayınlanan fotoğraflarının tamamanı paylaştığını gördük.

Bu paylaşım Yomra'da suların halen durulmadığı atama ile gelen ilçe başkanın görevini layıkıyla yerine getiremediğini gösteriyor. Yeni dönemde ilçe başkanının da il yönetiminden veto yemesi bekleniyor. Aksi takdirde kaybedilen Yomra Belediyesi'nin geri alınmasının hayalden öteye geçemeyeği düşüncesi tabanda kulaktan kulağa yayılmaya başladı, bile. KısacasUygur teşekkür etmesi bir yana İYİ Partili belediyenin yazısını fotoğraflarını aynen kopyalayıp paylaşıyor ve İYİ Partili belediyenin teşekkür ettiği kısmını kesiyor olması çok manidar. Düşünebiliyor musunuz? AK Partili Büyükşehir Belediyesi, Yomraya hizmet yapmış. AK Parti yerel yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Uygur, Büyükşehir Belediye Başkanını kendince görmüyor. Bu davranış, ilçe başkanının Büyükşehir Belediye Başkanına yönelik bir gövde gösterisimidir. Eğer kafalarda bu düşünce varsa seçime gitmeden hemen koltuktan indirilmelidir. Aksi takdirde bu yaşananların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kulağına gitmesi durumunda nelerin olacağını kestiremiyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.