Aşk bacayı sardı!

Defne Samyeli ile Serdar Bilgili fena yakalandı!

Eski spiker, şimdilerde şarkıcı ve oyuncu kimliğiyle öne çıkan Defne Samyeli'nin geçtiğimiz aylarda Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili ile yakınlaştığı haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Defne Samyeli ve Serdar Bilgili, önceki gece ilk kez görüntülendi. Defne Samyeli ile Serdar Bilgili, çevrelerine aldırış etmeden gece boyunca el ele diz dize oturdu. İşte aşkın ilk karesi…Adları aşk dedikodularına karışan Defne Samyeli ve Serdar Bilgili, önceki gece ilk kez bir mekandan birlikte görüntülendi. Mekâna ayrı ayrı gelip, içeride buluşan çiftin barıştığı ve yeniden aşk yaşadığı iddia edildi.Defne Samyeli'nin adı, 2019'da Cem Yılmaz'dan ayrıldıktan sonra Serdar Bilgili ile anılmış, ancak çift bu iddialarla ilgili herhangi bir açıklama yapmamıştı.Bir mekanda ilk kez görüntülenen ikili, çevrelerine aldırış etmeden gece boyunca el ele diz dize oturdu.Önce baş başa olan çifte, sonradan arkadaşları da katıldı. Bol bol gülen ve kadeh kaldıran Defne Samyeli ve Serdar Bilgili'nin barışmayı kutladığı gelen haberler arasında.

Keyifli geçen gecenin ardından Defne Samyeli ve Serdar Bilgili, birbirlerine sarılarak mekândan ayrıldı.

Defne Samyeli'nin yıllara meydan okuyan fiziği yine gündem oldu. Fit hali dikkat çeken şarkıcı için "Kim der 50 yaşında! yorumu yapılmıştı.

50 yaşındaki Defne Samyeli'nin kusursuz fiziği ve güzelliği genç kızları bile kıskandırıyor.Eski spiker, şimdilerde ise şarkıcı ve oyuncu kimliğiyle ön plana çıkan Defne Samyeli cesur seçimleri ile sosyal medyayı sallıyor.                     

Aşk bacayı sardı! Defne Samyeli ile Serdar Bilgili fena yakalandı!

Bir süre önce sahnelere geri dönen Defne Samyeli sesinin yanı sıra dekolteli sahne kıyafetleri ile adından söz ettirmeyi başarmıştı.Geçtiğimiz haftalarda sahneye kabarık eteği bulunan bir kıyafet ile çıkan Samyeli, peş peşe soyunarak mayosuyla kalmıştı.

SAHNEDE ETEKLERİNİ ÇIKARDI
Defne Samyeli, derin göğüs dekolteli siyak kabarık eteği bulunan bir elbiseyle hayranlarının karşısına çıkmıştı.Samyeli, şarkı arasında önce kabarık eteğini, sonra uzun tül eteğini, ardından da beline sardığı tülü çıkartarak mayoyla kalmıştı.Defne Samyeli, kıyafetiyle yaptığı sahne şovuyla sosyal medyada adından söz ettirmişti.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLDÜ

Samyeli'nin videosu sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölmüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.