Aylin Mavi'den yürek burkan haber!

Kanser tedavisi görüyor

Güzel oyuncu Hande Erçel, rol aldığı dizilerin yanı sıra sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da büyük ses getiriyor. Özellikle Instagram'da büyük bir kitleye hitap eden Erçel, her paylaşımıyla milyonlarca beğeni topluyor. Oyuncu Hande Erçel'e benzerliğiyle bilinen 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'de yürekleri burkan haber geldi. Küçük Mavi'nin kanser tedavisi gördüğü duyurulduTürkiye'nin en çok Türk kadın takipçisine sahip olan oyuncu Hande Erçel, kariyerindeki başarısının yanı sıra özel hayatı ve yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Oyuncu Hande Erçel'e benzerliğiyle bilinen 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'de yürekleri burkan haber geldi.Hande Erçel'e benzeyen yeğeni Aylin Mavi'nin kanser tedavisi görmeye başladığı öğrenildi. İlk bilgiyi Arto verirken, izleyenler duyduklarının karşısında şoke oldu.Daha 2,5 yaşında olan küçük Mavi'nin hastalığı ilk olarak ailesinin şüpheleri sonucu ortaya çıktı.

KARNINDA OLUŞAN ŞİŞLİK ŞÜPHELENDİRDİ

Küçük Mavi'nin hastalığı, karnında oluşan şişlik sonucu ortaya çıktı.

Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi'den yürek burkan haber! Kanser tedavisi görüyor

Anne ve babası bu gerçeği kızlarını, şüphe üzerine hastaneye götürerek öğrendi.

Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi'den yürek burkan haber! Kanser tedavisi görüyor

Öte yandan güzel oyuncu Hande Erçel hem özel hayatıyla hem de kariyeriyle sık sık gündem oluyor.Kerem Bursin'den ayrıldıktan sonra gönlünü oyuncu Kaan Yıldırır'a kaptırmıştı. İlişkilerini bir süre saklamak isteyen Hande Erçel ve Kaan Yıldırım'ın aşkı birlikte çıktıkları İngiltere tatilinde, belgelenmişti.

Ancak ikili kısa süren ilişkilerini noktalamıştı.Hande Erçel " Hayatımda kimse yok...Şu an işimle yoğunum. Çok mutluyum. Kaan hep arkadaşımdı, arkadaşım kalacak" diyerek ayrılık haberlerini doğrulamıştı.Kısa süreli aşk yaşayan, ilişki bittikten sonra ise 'Sadece arkadaşız' diyen Hande Erçel, Kaan Yıldırım takipleşmeyi bırakmıştı. İkili sosyal medya hesaplarından birbirini silmişti.

Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi'den yürek burkan haber! Kanser tedavisi görüyor

Özel hayatıyla her zaman konuşulana Hande Erçel, iddialı pozlarıyla la göz dolduruyor. Hande Erçel, arabasının üzerinde derin yırtmaçlı kıyafetiyle poz vermişti. Instagram'da en çok fazla takiçisi olan Türk ünlü Hande Erçel'in beğeni yağan pozlarına ise takipçilerinden, "Gözlerimi alamıyorum", "Harikasın", "Çok özledik" yorumları gelmişti.

Hande Erçel, sosyal medya hesabından yeni bir fotoğrafını paylaşmıştı. Ancak bu fotoğrafında kullandığı filtrenin adı, Kerem Bursin'in filtresi olan The Bursin'di.Bu durum ise sosyal medyada Erçel'in Bürsin'e gönderme yaptığı şeklinde yorumlanmıştı.

Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi'den yürek burkan haber! Kanser tedavisi görüyor

Yazın son günlerini değerlendirmek isteyen Hande Erçel'in, ailesi ve arkadaşları için tekne kiraladı. Başta ablası Gamze Erçel ve Aralık 2019'da dünyaya gelen yeğeni Mavi olmak üzere ailesi ve arkadaşlarından oluşan 15'den fazla kişiyi tatile çıkardı.

İKİ MİLYON TL

Oyuncunun, bir haftalık mavi tur için 30 metrelik lüks motoryata yaklaşık iki milyon TL ödediği ortaya çıktı. Erçel; Göcek, Fethiye ve Bodrum'daki koyları gezerek, yeni sezon öncesi stres attı. Dört gün teknede kalan oyuncu, yeni proje görüşmesi için İstanbul'a dönerken, ailesinin ve dostlarının tatiline devam ettiği öğrenildi. Güzel oyuncu, tekne tatilinde yeğeniyle bol bol fotoğraf çektirdi.

Öte yandan dünyaca ünlü oyuncu Miguel Angel Silvestre, sosyal medyada Kaan Yıldırırm'la birlikteliklerini sonlandıran Hande Erçel'i takibe almıştı.

Silvestre, Erçel'in fotoğraflarına yorum yapması da dikkat çekti. Ayrıca Erçel de yıldız oyuncuya cevapsız kalmadı. 28 yaşındaki oyuncu da takibe takip yapmıştı.

Öte yandan Hande Erçel geçtiğimiz günlerde, Instagram hesabından yeni tarzıyla çektirdiği pozlarını paylaşmıştı.Güzel oyuncu, beğeni yağan gönderisine ise, "(Kızlar zorla fotoğraflarımı çekmiştir

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105