Detoks kampından paylaşan Pınar Altuğ esnekliğini konuşturdu!

48'lik Pınar Altuğ amuda kalktı! 

Son olarak Miss Turkey 2022 gecesinde jüri koltuğuna oturan tescilli güzellerden Pınar Altuğ törene siyah derin dekolteli elbisesi ile damga vurmuştu. Özenle hazırlandığı gecede Pınar Altuğ, derin bacak ve göğüs dekolteli siyah elbisesinin içinde muhteşem görünüyordu. Fit halini spora borçlu olan Pınar Altuğ son olarak yakın arkadaşları ile gittiği detoks kampından paylaşımlarda bulundu.

Bir süredir yoga yapan Pınar Altuğ'un esnekliği ağızları açık bıraktı. 48 yaşındaki Pınar Altuğ'un amuda kalktığı karelere adeta yorum yağdı.

İşte Pınar Altuğ'un esnekliğini konuşturduğu zor hareketler ile verdiği pozlar...

Oyuncu Pınar Altuğ, magazin gündeminde en çok boy gösteren ünlü isimlerden olmaya devam ediyor. 48 yaşındaki Pınar Altuğ son olarak yaptığı zor hareketlerle övgüleri topladı. Pınar Altuğ fit hali ile sosyal medyanın konuşulanlarından olmayı başardı.

Son olarak Miss Turkey 2022 gecesinde jüri koltuğuna oturan tescilli güzellerden Pınar Altuğ törene siyah derin dekolteli elbisesi ile damga vurmuştu.Özenle hazırlandığı gecede Pınar Altuğ, derin bacak ve göğüs dekolteli siyah elbisesinin içinde muhteşem görünüyordu.

Fit halini spora borçlu olan Pınar Altuğ son olarak yakın arkadaşları ile gittiği detoks kampından paylaşımlarda bulundu.Bir süredir yoga yapan Pınar Altuğ'un esnekliği ağızları açık bıraktı.

48 yaşındaki Pınar Altuğ'un amuda kalktığı karelere adeta yorum yağdı.İşte Pınar Altuğ'un esnekliğini konuşturduğu zor hareketler ile verdiği pozlar...Pınar Altuğ detoks kampındayken eşi Yağmur Atacan ile sosyal medya üzerinden atışmayı da ihmal etmedi.Yağmur Atacan, sağlıklı beslenen eşine nispet yaparak evdeki sucuklu yumurta ziyafetinden paylaşımlarda bulundu.

Pınar Altuğ #tbt gününü yine kaçırmadı. Sosyal medyayı aktif kullanan Pınar Altuğ'dan eşi ile yeni poz geldi. Cannes pozunu #tbt olarak paylaşan Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan'ın aşk pozuna beğeni yağdı.12 Nisan 2008 tarihinde kendisinden 9 yaş küçük olan meslektaşı Yağmur Atacan ile hayatını birleştiren Pınar Altuğ kısa süre sonra da anne olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.