Gizemli aşkı bakın kim çıktı!

Köşe bucak kaçtı ama böyle görüntülendi!

Bir Zamnlar Çukurova'nın Züleyha'sı olarak izlediğimiz güzel oyuncu Hilal Altınbilek, bir süredir özel hayatıyla sık sık gündem oluyor. Hilal Altınbilek, kısa süre önce yazar Metin Hara ile birlikteliğine noktayı koymuştu. Hilal Altınbilek'in yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Hilal Altınbilek, önceki gece Etiler'deki bir mekana yeni sevgilisiyle birlikte gitti. Mekandan el ele çıkan yeni sevgililer, gazetecileri fark edince hemen birbirinden ayrıldı. VIP araca binen Hilal Altınbilek, sevgilisini yanına çağırdı ama gelen olmadı.Ara sokaklarda dolaşan Hilal Altınbilek'in sevgilisi, ardından mekana geri girdi ve 3 saat personel odasında oturdu. Hilal Altınbilek ise 5 kere mekanın kapısına gelip sevgilisini almak istedi. 3 saatlik köşe kapmaca oyununda galip gelen gazeteciler oldu.

Hilal Altınbilek, final yapan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakteriyle adını geniş kitlelere duyurmuştu. Güzel oyuncu Hilal Altınbilek, ünlü manken Adriana Lima ile yaşadığı aşkla bir dönem gündem olan Metin Hara ile yaklaşık bir yıl birliktelik yaşamıştı.Güzel oyuncu Hilal Altınbilek, bir süredir özel hayatıyla sık sık gündem oluyor. Hilal Altınbilek, kısa süre önce yazar Metin Hara ile yollarını ayırmıştı.Hilal Altınbilek'in yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Hilal Altınbilek, önceki gece Etiler'deki bir mekana yeni sevgilisiyle birlikte gitti.

İşte Hilal Altınbilek'in yeni sevgilisi...Oyuncu Hilal Altınbilek ile yeni sevgilisi Mehmet Can Uzun ile Etiler'de bir mekandan çıkarken gazetecileri görünce hemen birbirlerinden ayrıldı. VIP bir araca binen Altınbilek, sevgilisine "Hadi!" diye seslendi ancak o içeriye kaçtı. Altınbilek mekanın etrafındaki sokaklarda dolaşıp tam 5 kere kapıya gelmesine rağmen sevgilisini dışarı çıkaramadı.Görüntülenmek istemeyen inatçı sevgili personel odasına saklandı, burada üç saat gazetecilerin gitmesini bekledi. Bir ara mekana yanaştırılan arabaya başkasını bindirerek muhabirleri şaşırtmak istedi. Ancak bütün çabaları boşa çıktı ve gazeteciler gitti mi diye bakarken objektiflere takılmaktan kurtulamadı.Nikah masasına oturması beklenen çiftten kötü haber gelmişti. Hilal Altınbilek ile Metin Hara kısa bir süre önce yollarını ayırmak kararı almıştı.Hilal Altınbilek'in Metin Hara'dan neden ayrıldığı merak konusu olmuştu.

Ünlü oyuncudan konu hakkında şu açıklama gelmişti.Altınbilek ayrılık ile ilgili soruya "Konuşup anlaşarak ayrılma kararı aldık. "Hiçbir sorun yok. Umarım ikimiz için de hayırlı olur" cevabını vermişti.Ünlü çift geçen aylarda birlikte tatile çıkmıştı. Hatta Hilal Altınbilek ile 40 yaşındaki Metin Hara'nın evlilik kararı aldığı iddia edilmişti.Zaman zaman mutluluklarını sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşan ünlü çiftin nikah masasına oturması bekleniyordu. Ancak ikiliden kötü haber geldi. Güzel oyuncu, Metin Hara'yla ilişkisini noktaladı.31 yaşındaki oyuncu, bir yıldır birlikte olduğu yazardan fikir ayrılığı ve kıskançlık sebebiyle ayrıldı.Metin Hara, ünlü manken Adriana Lima ile yaşadığı aşkla bir dönem gündem olmuştu.Güzel oyuncu Hilal Altınbilek, estetik haberleriyle de sık sık gündeme geliyor.Altınbilek, "Estetik burnum ve dişlerimde var. O kıyasladıkları 10 sene önceki halim. Yaptırdığım işlemler yüzümün tam ortasında olduğu için büyük bir fark yaratıyor." demişti.Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da magazin gündemine konu oluyor.

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

Hilal Altınbilek, 11 Şubat 1991 tarihinde İzmir'de Kosova kökenli bir ailede doğdu. İlkokul'dan itibaren tiyatro ile ilgilendi. Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde okurken oyunculuğa başladı. Bir güzellik yarışmasında ilk 5'e girdi ve fotomodel oldu.

2009-2010 yılları arasında İstanbul'daki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde, Çağdaş Drama Topluluğu ve Ali Haydar Elçığ'dan oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini, 2011 yılında yayımlanan Derin Sular adlı dizide yaşadı.

2013 yılında yayınlanmaya başlayan Karagül dizisinde Özlem karakterini canlandırdı.2016 yılında Hayatımın Aşkı adlı dizide Nil adlı karakteri canlandırdı.2018 yılında Tims Productions yapımı Bir Zamanlar Çukurova adlı televizyon dizisinde Züleyha karakterini canlandırdı.Aynı yıl Çağan Irmak'ın yönetmen ve senaristliğini üstlendiği Çocuklar Sana Emanet adlı dram-gerilim türündeki sinema filminde Engin Akyürek ile başrolde yer aldı.Hilal Altınbilek 1.68 metre boyunda, 50 kilo ve kova burcudur.Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @hilalaltinbilek, Twitter'da ise @altinbilekhilal kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.