Hilal Cebeci kanserine yakalandı

Bir dönemin ünlü şarkıcısı Hilal Cebeci, patoloji raporunu paylaşarak, meme kanserine yakalandığını duyurdu. Erken teşhisin önemine dikkat çeken Cebeci, "Korkmayın ben çok iyiyim, başında yakaladık. Ameliyat olacağım, geçip gidecek." dedi

90'ların sonu ve 2000'li yılların ilk dönemlerinde seslendirdiği şarkılarla tanınan Hilal Cebeci, meme kanserine yakalandı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Cebeci, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi

Hilal Cebeci'den kötü haber! Hilal Cebeci sağlık durumu nasıl, hastalığı nedir? - Günün magazin haberleri

"KORKMAYIN, İYİYİM"

Cebeci, "Sağ göğsümde kanserli hücre tespit edildi, korkmayın ben çok iyiyim" dedi. Şarkıcı ayrıca, hastalığını farkındalık yaratmak için duyurduğunu söyledi.46 yaşındaki Cebeci, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:Sağ göğsümde kanserli hücre tespit edildi, korkmayın ben çok iyiyim, sürekli paylaşım istiyorsun ama biraz yoğunum, çok başında yakaladık, ameliyat olacağım, geçip gidecek, üzülmeyin.

"KONTROLLERİNİZİ DÜZENLİ YAPTIRIN"

Sizler de benim gibi düzenli kontrol yaptırmalısınız. Üzüleceğinizi biliyorum, paylaşmayacaktım fakat, doktorum benim gibi çok kişiye seslenebilen kişilerin farkındalık sağlamasını önerdi.

"İHMAL ETMEYİN"

Lütfen kontrollerinizi ihmal etmeyin ki, başında yakalayıp, sağlıklı bir ömür sürmeniz sağlansın, hepinizi çok seviyorum. Her şey süper, tam müziğe geri döneyim derken çıktı, ama olsun, ben yine size güzel bir şarkı hediye edeceğim.Cebeci, kısa bir süre sonra paylaşımını kaldırdı.

MEME KANSERİ NEDİR?

Türk Kanser Derneği'ne göre; Meme kanseri, meme dokusundaki hücrelerin kontrolsüz çoğalması ile gelişen kanserlerdir. Meme dokusunun herhangi bir yerinden kaynaklanabilir. Meme kanseri kadınlarda görülen kanser tipleri arasında birinci sırada yer almaktadır. Hayat boyu her 8 kadından 1’inin kansere yakalanma riski vardır ve her 30 kadından biri meme kanseri nedeni ile hayatını kaybetmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105