Petek Dinçöz pazartesi günü evleniyor

5 ay önce eşinden boşanmıştı. 

Geçtiğimiz aylarda 8 yıllık evliliğini bitirme kararı alan şarkıcı Petek Dinçöz'ün pazartesi günü iş insanı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturacağı öğrenildi.

8 yıllık eşi Serkan Kadoloğlu'ndan 5 ay önce ayrılan Petek Dinçöz, pazartesi günü 3'ncü kez evlenecek.

2000'li yıllara şarkıları ve dansları ile damga vuran Petek Dinçöz, 2014 yılında iş insanı Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturdu.

Ancak Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlu'nun evliliğinde karar bulutlar dolaşmaya başladı. Ünlü çift, geçtiğimiz nisan ayında anlaşmalı olarak 8 yıllık evliliklerini bitirdi.

Dinçöz ile Kodaloğlu'nun evliliğinden Aslan adını verdikleri oğulları dünyaya geldi. Dinçöz, oğlu Aslan'ın eğitimini sürdürmesi için Amerika'ya yerleşmişti. Uzun bir süredir ekranlardan ve müzik piyasasından uzakta bir yaşan sürdüren Petek Dinçöz'ün özel hayatıyla ilgili magazin gündemini sarsacak bir gelişme yaşandı.

PETEK DİNÇÖZ İLE NİDA BÜYÜKBAYRAKTAR EVLENİYOR

Petek Dinçöz, Türkiye'ye dönmeye karar verdi. Dinçöz, pazartesi günü Nida Büyükbayraktar ile nikâh masasına oturacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.