Adaylar birleşti

İYİ Parti Ortahisar kongreye gidiyor…

Selahattin Özcan 

DAHA KUCAKLAYICI

İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı’nın 3 Aralık’ta gerçekleşecek kongresi öncesinde Başkan Adayları Seher Melek ve Kadir Emre Katipoğlu listelerini birleştirdi. Katipoğlu: “Genel Merkezimizin kongre kararı alması sonrası Kurucu İl ve İlçe Yöneticisi arkadaşlarımla Türk demokrasisinin ikinci yüzyılında partimizi daha şeffaf ve daha kucaklayıcı bir anlayış içerisinde yönetmek için Ortahisar İlçe Başkanlığı’na aday oldum.”

İSTİŞARE ETTİK

“Adaylığımla ilgili olumlu geri dönüşler aldım, bu da bizi motive etti. Geldiğimiz süreçte yine Kurucu İl Yönetcisi arkadaşımız, aynı zamanda mevcut İlçe Başkan Yardımcısı Seher Melek hanımefendinin Ortahisar İlçe Başkanlığı’na aday olması ve sonrasında yapılan istişareler sonucu kendisine inandığım için, birlikten güç doğar ilkesiyle hareket ederek Seher Melek’in başkan adaylığında birlikte yol yürüme kararı aldık.”

BİRLİKTE YÖNETEN ANLAYIŞ

“Bu yola çıkış amacımız Trabzon’daki bölünmüşlüğün ve tabana inilmeyişin önüne geçmektir. Partimizin yükselen trendine şehrimizde de aynı şekilde katkı sunmak amacındayız. Daha şeffaf ve daha kucaklayıcı bir yönetim anlayışı ile ortak akla önem veren, birlikte yöneten bir anlayış için göreve talibiz. Genel Başkanızım aynı hızında Trabzon’da da çalışmak arzusundayız.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105