AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAYLAR ORTAYA ÇIKIYOR

AK Parti Trabzon’da kongre takvimi yeniden başlarken en önemli ilçe konumundaki Ortahisar için ilk aday da ortaya çıktı. Daha önce Merkez ilçe yönetimlerinde görev alan Ömer Odabaş, 2 Aralık’ta yapılacak olan AK Parti Ortahisar İlçe Kongresi için başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Kongre takvimi yeniden açıklanınca Eski AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel’in düğünün en önemli gündemi de AK Parti Ortahisar İlçe Başkan adaylığı oldu. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana birçok kademesinde görev alan Belediye Meclisi Üyeliği ve ilçe yönetim kurulu üyeliği yapan Ömer Odabaş’a yoğun bir ilginin olduğunu gözlemleyince aday olup olmadığını sorduk. 

Odabaş, “Teşkilattan gelen ve her geçen gün artarak devam değişim arzusu ve yaşanılmış memnuniyetsizliklerin bizi sorumluluk almaya mecbur bıraktığını görüyorum. Partimin bana görev ve sorumluluk yüklemesi halinde geçmiş dönemdeki tecrübemin verdiği güçle bu vazifeyi hakkıyla icra edeceğim kanaatindeyim.”

Bu sözlerle adaylığını ilan eden Odabaş, hafta içi daha geniş bir açıklama yapacağını da sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105