AK Parti Trabzon'da toplandı

 ‘2023 seçimleri akşamı horonu hep beraber dik oynayacağız’

AK Parti Trabzon Ağustos ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı bugün yapıldı. 

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına  AK Parti Trabzon Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İlçe Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 

Danışma Meclisinde ilk olarak Divan Seçimi gerçekleştirildi, ardından konuşmalara geçildi. Meclisin açılış konuşmasını Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu yaptı. Mumcu,“Bizim gündemimiz, 21 yıl olduğu gibi doğruları milletimizle paylaşmak olacaktır. Gönlüne girdiğimiz insanların, gönüllerinden düşmemek, halkımızın içinde olmak ana gündemimiz olacaktır. 
2023 seçimleri Türkiye Cumhuriyetinin olduğu gibi bu devletin kaderiyle özdeşleşen partimiz için de dönüm noktasıdır. Trabzon ile İstanbul arasında bizim köklü tarihimizden bu yana birlik ve beraberlik söz konusudur En büyük örnek Fatih Sultan Mehmet’in, “Trabzon Fethedilmedikçe, İstanbul’un fethi tamamlamıştır^ sözüdür. 
Trabzon İstanbul arasındaki gönül köprülerini daha da güçlendireceğiz. 

GECE VE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ
Bu milletin çocukları, küresel rekabette ülkemizin yeterliliğine inanır hale geldi. Bu ülkenin gençlerinin çocuklarının artık rol model alacağı Selçuk Bayraktar gibi kahramanlar var. Bu büyük bir özgüvendir… Tüm ilçelerimizi karış karış arşınlayarak, vatandaşlarımızla bir arya geldik. Gece gündüz demeden çalışmak zorundayız. Gençlerimiz için, bize güvenen vatandaşlarımız ve geçmişimiz için… 
AK Parti sadece bir parti değil, bir dava hareketidir” 
Ardından 6’lı masanın bir biri aleyhine ve HDP ve Bakanlık açıklamalarını da hatırlatan Mumcu, “Cumhurbaşkanımız da dediği gibi adı 6’lı masa olan, nereye gideceği belli olmayan yapıdan hiç bir şey çıkmaz. Şu anda yaptıkları tek iş var, o da önümüzdeki toplantıyı kimin evinde yapacağız” dedi. 
İstanbul İl Başkanı Kabaktepe ise, özetle şu ifadeleri kullandı: 
“Hizmet yürüyüşü, hep beraber 20 yıldır, gösterdik. Önümüzde 2023 var. Biz biliyoruz ki 2023 seçimleri büyük Türkiye’nin tarih sahnesinde hak ettiği yeri alıp almaması ile, Türkiye’nin kazanımlarını hazmedemeyen zihniyetler arasında geçecek. 
Biliyoruz, şahit oluyoruz, milletimizin desteğiyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 2023’te seçilecek. 2023 seçimleri akşamı horono hep beraber dik oynayacağız''

4 YILDIR DÜNYAMIZ SORUNLAR YUMAĞI.. 
Türkiye’de 2023 seçimlerine giderken her seçimin bir atmosferi var. 3 yıldır, 4 yıldır dünyamız bir sorunlar yumağı içine girdi. Sağlık sorunu ile başladı. Peşinden ekonomik, güvenlik, gıda sorunu geldi. Şimdi enerji sorunundan bahsediliyor. İç içe girmiş böyle sorunlar yumağı.. 
3 - 4 yıldır bu sorunlar yumağı içinden girerken bazen haftada bir, bazen 15 günde bir, Cumhurbaşkanımız konuşma yapıyor. Bu konuşmaların her birinde 3 yıldır lütfen geriye dönüp bakın. Her hafta Recep Tayyip Erdoğan yaptığı konuşmada, milletimizin umuduna, ümidine, sorunları aşmak için ne yapılması gerekiyorsa onunla ilgili bir şey söylüyor. 
Bir hafta öğrenci, bir hafta çiftçi, bir hafta esnafımızla ilgili..”

photo1662798335 (2)

Foto:61saat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.