A.ÖMÜR İSTEDİ REİS YERİNE GETİRDİ

Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür,'den Cumhurbaşkanına Çarşıbaşı talebi!

Trabzonspor’un TFF Süper Kupa’yı aldıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyareti sırasında Çarşıbaşılı Abdülkadir Ömür, ilçe merkezinden yaylalara kadar ulaşan Yavuz Grup Yolunun tamamının yeniden asfaltlanması talebinde bulundu. Erdoğan, yolun asfaltlanması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na talimat verdi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivasspor’u 4-0 yenerek 2022 Turkcell Süper Kupa sahibi olan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve sporcuları kabul etti. Kulüp Başkanı Ağaoğlu, burada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, isminin yazılı olduğu Trabzonspor formasını hediye etti.

YOLUN TAMAMININ ASFALTLANMASINI TALEP ETTİ

Kabulde takım kaptanlarından başarılı futbolcu Çarşıbaşılı Abdülkadir Ömür de hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bir ara başarılı ve genç futbolcu Abdülkadir Ömür’le mini bir sohbet yaptı. Sohbet sırasında Abdülkadir Ömür, ilçe merkezinden yaylalara kadar ulaşan Yavuz Grup Yolunun tamamının yeniden asfaltlanması talebinde bulundu.

Edindiğimiz bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, yolun asfaltlanması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na, “Abdülkadir bizim has evladımızdır. Talebini yerine getirelim” şeklinde talimat verdiği öğrenildi. Bakan Karaismailoğlu’nun da konuyla ilgili çalışmalara başlanması talimatı verdiği gelen bilgiler arasında.ts61

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105