HEPİMİZE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Sibel Suiçmez, Genel Seçimler üzerine değerlendirmelerde bulundu.Suiçmez şunları söyledi: “Cumhuriyetimizin 100. yılında gerçekleşecek olan seçimler ülkemiz için çok önemli. Dolayısıyla herkesin her alanda çok iyi çalışması gerekiyor. Bu seçim süreci içerisinde tabii ki Cumhurbaşkanlığı ile birlikte milletvekili seçimi de yapılacak. Gerçekleştirilecek çalışmalar için TBMM’de çoğunluğun sağlanması da çok önemli. Bu anlamda bakıldığında her ilde en fazla oyu alabilecek milletvekili adayı listelerini ön plana alınması önemli bir hale geliyor.”

ÖNEMLİ OLAN SONUÇ

“Türkiye’nin her bölgesinde yıllardır çok fedakârlıkla örgütlerde çalışan arkadaşlarımız var. Bunun dışında yine cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı olarak demokrasiyi her yerde savunan meslek kuruluşlarında ve sivil toplum kuruluşlarında bunu savunan çok kıymetli isimlerimiz var. Bu yüzden CHP listelerinde çok kıymetli kişilerin yer alacağına inanıyorum. Bu seçimde önemli olan önemli kişiler değil, sandıktan çıkacak sonuçlardır.”

ADAY ADAYI OLACAĞIM

“Şuan için milletvekili aday adayı olmayı düşünüyorum. Bu yönde Trabzon halkından da çok önemli bir istek tarafıma iletiliyor. Yetkililer ile bunları değerlendiriyorum. Ancak önemli olan en çok milletvekilini çıkarabilecek şekilde listelerin dizayn ediliyor olmasıdır. Bunun bilinci içerisindeyim. Bu noktada örgütümün bana vereceği her noktada seçim süresince alışmaya hazırım. Bu anlamda tüm partililerimize çok büyük görev düşüyor.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.