İYİ Parti'de Olağan Kurultay Kararı Alındı

İYİ Parti'de bugün yapılan toplantıda Olağan Kurultay kararı alındı. Alınan kararla birlikte İYİ Parti, Trabzon dahil tüm Türkiye'de il ve ilçelerde 3 Ekim'den itibaren kongrelere gidecek!İYİ Parti’de Genel Başkan Meral Akşener Başkanlığında bugün, toplantı yapıldı. Toplantı Genel Başkan Akşener başkanlığında, Başkanlık Divanı, Milletvekilleri ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyelerinin katılımıyla yaıldı.
Düzenlenen toplantıda çıkan karar; ‘Partinin 3. Olağan Kurultayı’nın yapılması yönünde olduğu kaydedildi.

Olağan Kurultay sürecinde ilk olarak İl ve İlçe Kongrelerinin yapılmaya başlanacağı kaydedildi. Kongrelerin 3 Ekim’de yapılmaya başlanması bekleniyor.

Ayrıca Genel Seçimlerde Milletvekili adayı olacak isimlerin, İl ve İlçe Kongrelerinde aday olmaması planlanıyor. Bu kişilerin Genel Seçimlerde oluşabilecek istifalarla yönetimlerde oluşabilecek boşluklardan dolayı şimdiden kongrelerde aday olmaması kararı verildiği ifade ediliyor.

Genel seçimlerde teşkilatlarda boşluk oluşmaması için İl ve İlçe Kongrelerinde seçilecek kişilere, aday olmamaları yönünde tavsiye kararı alındığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.