Meclis’te yine kavga çıktı! Trabzon Milletvekili Örs hastaneye kaldırıldı

TBMM bütçe görüşmeleri yine gergin anlara sahne oldu. AK Partili ve İYİ Partili vekiller arasında arbede çıktı. Kavgada yaralanan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, kaldırıldığı hastanede yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.

Bütçe görüşmelerinin ikinci gününde İYİ Parti ve AK Partili vekiller arasında yumruklu kavga çıktı. AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, İYİ Partili Hüseyin Örs'e yumruk attı ve dengesini kaybeden AK Partili  vekil yere düştü. İYİ Parti ve AK Partili  vekiller arasında arbede yaşandı.

Kalyoncu’nun yeni romanı çıktı

TBMM, Adalet ve Spor Bakanlığı bütçe görüşmelerinde İYİ Partili vekiller konuşması sırasında kavga yaşandı.

İYİ Parti'den son konuşmacı olarak kürsüye İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz çıktı. Beyaz konuşmasına başlamadan önce AK Parti'nin ön sıralarında oturan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar laf attılar.

Beyaz ile AK Partili  vekillerin sözlü atışması sürürken oturumu yöneten TBMM Başkanvekili Haydar Akar, “Lütfen, hatibe söz verdim, konuşmasını yapsın” diye uyardı. Vekillerin atışması devam edince Akar kızdı ve “Birleşime 10 dakika ara veriyorum” dedi.

YÜZÜKLÜ YUMRUK!

Arada tansiyon yükseldi. AK Parti ve İYİ Partili vekiller, kürsü önünde toplandılar. AK Partili  Zafer Işık ile İYİ Partili Hüseyin Örs arasında arbede çıktı.Işık, yüzük olan sağ eliyle Örs'e vurdu. Merdivenlerin olduğu bölümde yumruk atan AK Partili  Işık, dengesini kaybederek yere düştü.Işık'la birlikte kavgaya karışan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer'in de yere düştüğü görüldü. İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş ise AK Partili  Işık'ın burnunu sıktı.

REVİRE KALDIRILDI, MR İSTENDİ

İdari Amirleri ile CHP'li vekiller kavganın daha da büyümesini engellediler. Yumruklu darbe alan İYİ Partili Hüseyin Örs, revire götürüldü. Kafasında şişlik olduğu öğrenilen Örs'in belinde incinme olduğu için MR çekilmesi istendi.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİYE ALINDI

Bütçe görüşmelerinde çıkan kavgada yaralanan İYİ Partili Hüseyin Örs, kaldırıldığı hastanede yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.