"Muhalefetin sahada yansıması yok!"

Milletvekili Ayvazoğlu, “Trabzonlular 2023’de bütün yaptıklarımızı ödüllendirecek ve Trabzon AK Parti'nin kalesi olmaya devam edecektir.” ifadelerine yer verdi

Selahattin ÖZCAN - SONNOKTA

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti'nin 2023 seçimlerini bugüne kadar girip galip çıktığı bütün seçimlerden daha önemli gördüğünü ve buradan da güçlenerek çıkarak, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasına devam edeceklerini belirterek açıklama yaptı. Ayvazoğlu, şu ifadelere yer verdi: “Bütün mesaimizi sahada vatandaşlarımızla bir arada olarak tüketiyor, dün gibi bugün de en büyük istişareyi milletimizle yapıyoruz. Bu anlamda kapısı çalınmadık bir tek hane bırakmamaya çalışıyoruz.2023 seçimleri, ülkemizin ve milletimizin kaderi bakımından tarihsel öneme sahip. Biz bu seçimde öncelikle, ülkemizi Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’uncu yılına atfettiğimiz büyük hedeflerine ulaştırmanın peşindeyiz. İnşallah bu kararlılıkla birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yeni yüzyılda her alanda tarihe damga vuran bir Türkiye olacağız.”

DÜNYAYA AÇILDI

20 yıllık iktidarı boyunca AK Parti'nin Trabzon'da önemli yatırım ve hizmetler yaptığının altını çizen Milletvekili Ayvazoğlu, “Trabzon'un adeta çehresi değişti, ulaşımdan sağlığa, turizmden, eğitime her alanda, her anlamda şehir gelişti ve dünyaya açıldı. Trabzonlular 2023’de bütün yaptıklarımızı ödüllendirecek ve Trabzon AK Parti'nin kalesi olmaya devam edecektir.” diye konuştu.

GEREKEN DERS VERİLECEK

Muhalefetin kamuoyunu yanlış algılarla beraber meşgul ettiğini vurgulayan Milletvekili Ayvazoğlu, “Fakat muhalefetin bu algısının sahada hiçbir yansıması yok, bunu biz çalışmalarımızda net bir şekilde görüyoruz. 2023'te Trabzonlular sandığa gittiğinde, PKK'nın uzantısı olan HDP ile gizli ortaklık yapanlara gereken dersi verecektir. Vatanperver Trabzon halkı gayri milli unsurları elinin tersiyle itecek ve AK Parti'yi daha güçlü şekilde iktidara taşıyacaktır. Partimizin Trabzon'daki hedefi 6 milletvekilinin tamamını kazanmak ve Türkiye'ye yeni yüzyılda altın çağını yaşatmaktır.” cümlelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.