Yomra'da Akgül Güven tazeledi

Trabzon'da İYİ Parti Yomra'da kongre heyecanı! 

Trabzon'da İYİ Parti Yomra İlçe Başkanlığı 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Zekeriya Akgül güven tazeledi.Yomra Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede divan kurulu seçimi yapıldı. Divan Kurulu Başkanlığına İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş seçildi. İstiklal marşı ve saygı duruşunun ardından İYİ Parti İlçe Başkanı Zekeriya Akgül açılış konuşmasını yaptı. Başkan Akgül, İYİ Belediyeciliği en güzel şekilde temsil eden, gerçekleştirdiği hizmetlerle bizlerin başı dik bir biçimde gezmemizi sağlayan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ıa teşekkür etti.Akgül daha sonra şunları söyledi: Grup yolları yılan hikayesine dönen, mahallerine korku ve çile içersinde gitmeye çalışan Demirciler, Tepeköy, Oymalı, Özdil, Kıratlı ve Ocaklı hemşehrilerim,  Hayvancılık ve çiftçilik faaliyetleri bitme noktasına gelmiş okul sorunları canına tak etmiş Tandırlı, Maden, Kıratlı ve Çamlıyurtlu hemşehrilerim, Ürettiği fındığa hak ettiği değeri alamayan, fındıktan aldığı para enflasyon karşısında her geçen gün eriyen Yokuşlu, Gülyurdu, Kömürcü, Taşdelen, Gürsel, Kayabaşı, Namıkkemal, Yenice ve Çamlıcalı hemşehrilerim, İstedikleri toplu taşıma hizmetini bir türlü alamayan Çınarlı, Pınarlı, Şanlı ve İkisu’lu hemşehrilerim, Komşu ilçelerinde yıllardır doğalgaz yanmasına rağmen kendilerine hala doğalgaz gelmeyen, yükselen kömür fiyatları altında ezilen Kaşüstü ve Sancaklı hemşehrilerim, Velhasıl İYİ Belediyecilikle tanışıp, farkı gören, ülkede İYİ Parti iktidarını sabırsızlıkla bekleyen Yomralı Hemşehrilerim, İYİ Parti Yomra İlçe Başkanlığı 3. Olağan kongremize hoşgeldiniz diyor sevgi ve saygı muhabbetlerimle selamlıyorum"

Daha sonra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve Milletvekili Hüseyin Örs birer konuşma yaptı. Konuşmalarından sonra seçime geçildi.Yapılan seçimde Zekeriya Akgül ve yönetimi güven tazeledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105