BAKIN ŞU HÂKİMLERE!

BİRİ FETÖ/PDY üyesi il imamının örgüte para desteğini tanıklara rağmen suç saymadığı, diğerinin ise adliye lojmanlarında bir hâkimin eşini ziyarete giden türbanlı bir kadını kovduğu iddia edildi. Adliye lojmanlarından kovulan hemşire A.Ç. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’e olayı anlatmak için Trabzon’a gelmesini bekliyor. Türbanlı kadının evine gitmek istediği hâkim ise ayak oyunlarıyla komisyon üyeliğinde düşürülünce emekli olduğu ortaya çıktı.
TÜRBANLI KADINI LOJMANA ALMADI

Hemşire A.Ç., yakın arkadaşı olan Trabzon Adliyesi’nde görevli bir hakimin eşini ziyaret etmek istedi. Hakim ve savcıların oturduğu lojmana gitmek üzere evinden çıkan A.Ç., lojman önüne geldi. İçeri giren A.Ç., Hakim A. ile karşılaştı. Hakim A., A.Ç.’yi görevliye göstererek ‘Atın şunu dışarı. Burası kamusal alan’ diyerek türbanlı kadını kovduğu iddia edildi.  Bu sözler üzerine A.Ç. ile hakim arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın ardından A.Ç. dışarı çıkmak zorunda kaldı. Lojmanda oturan arkadaşını telefonla arayan A.Ç.  lojmanda yaşananları anlattı ve evine döndü.

HÂKİMİ KOMİSYONDAN DÜŞÜRDÜLER

Türbanlı kadının evine gitmek istediği hakim ise ayak oyunlarıyla komisyon üyeliğinde düşürüldüğü ortaya çıktı. Ayak oyunlarıyla bu görevden düşürüldüğü iddia edilen hakiminde emekliye ayrıldığı öğrenildi. Bu arada adliye lojmanlarından kovulan hemşire A.Ç., Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’e olayı anlatmak için Trabzon’a gelmesini beklediği öğrenildi.

ÖRGÜTE PARA DESTEĞİNİ SUÇ SAYMADI

Trabzon’da FETÖ/PDY yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında yakalanan öğretmen A.I., sorgulandıktan sonra tutuklanması istendi.Nöbetçi mahkemeye sevk edilen A.I., hakim Y. tarafından tanık beyanlarına rağmen örgüte para verilmesinde silah kullanmadığı için serbest bırakılmasına karar verdi. Trabzon’da 3 Mayıs 2016 tarihinde serbest kalan A.I. 17 Temmuz 2016 tarihinde Bayburt İmamı olduğu gerekçesiyle tutuklandığı ortaya çıktı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.