BAŞKAN ZORLUOĞLU'NDAN PERSONELE MÜJDE

Trabzon Büyükşehir'de personele kadro müjdesi! Zorluoğlu açıkladı...Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde personele kadro müjdesi geldi...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ'de, Meclis'te kararı alınan ve kadroları oluşturulan personellerin sözleşmeli memur statüsüne ne zaman geçeceği gündemdeydi. TİSKİ'den 183 ve Büyükşehir Belediyesi'nden 400 işçi için meclisten norm kadro ihdası yapılmıştı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu bu konuyu ince eleyip sık dokuduğunu ve süreci takip ettiğini söylemişti. 

Geçtiğimiz günlerde kabine toplantısı sonrası yapılan açıklama ile Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ de adım atarak sözleşmeli personel sürecini başlattığı öğrenildi. Personeller ilk olarak şirketlerinden istifa edecek ardından da sözleşmeli memurluğa geçiş işlemleri tamamlanacak. 

Konuyla ilgili Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, sürecin başladığını doğrulayarak, "Biz sürecin başından itibaren işin neticelendirilmesini, hazırlanmasını bekliyorduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamaları sonrası bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak süreci başlattık. Yarın itibariyle şirketlerimizdeki 600’e yakın 4 ve 2 yıllık mezun personelimizin Sözleşmeli memurluk süreci başlayacaktır. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.61saat

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.