Bir sağlık skandalı… Trabzonlu bir öğretmenin isyanı…

Ameliyat olması gerekirken edilemediğini iddia eden emekli bir öğretmen Ekrem Erdem'in isyan mektubu Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde acı bir gerçeği bir kes daha ortaya koydu.
 

Diyor ki…

SORUYORUM…
Nasıl olurda başka illerde onaylanıp yapılabilen ameliyatlar ,Trabzon gibi sağlık merkezi olduğu hatta branş hastanesinin bulunduğu bir şehirde yapılmaz, yaptırılmaz.Hastalar başka şehirlerde şifa arar hale getirilir.

KİŞİSEL İHTİRAS

45 yıl bu devlete hizmet vermiş en kutsal meslek olan öğretmenlik görevini üstün başarılarla ifa etmiş biri olarak kendi memleketimde tedavi olamadım.Nedeni bir Hastane Yönetiminin insafına , keyfiyetine , kişisel ihtiraslarına kalmış olmak.

İNSANLIĞA SIĞAR MI?

İnsanları çaresiz bırakmak,ümitsiz koymak,önlerine engel çıkarmak bu şehrin bürakratlarına yakışır mı?Evlerinden,yakınlarından uzakta ,zorluklar içinde çare aratmak insanlığa sığar mı?
Üstelik her imkan ve en mahir hekimler yanıbaşımızda iken…

İŞTE O MEKTUP

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.