BÜYÜKŞEHİR'DE 2 İSTİFA

AK Parti’de son yapılan kongrelerde ilçe başkanı seçilen Hakan Kocaman ile Hüseyin Azizoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğinden istifa etti. Hakan Kocaman, Çarşıbaşı’nda, Hüseyin Azizoğlu da Sürmene’de ilçe başkanı seçilmişti.

Trabzon AK Parti’de geçtiğimiz ay tamamlanan ilçe kongrelerinde ilçe başkanlığına seçilen büyükşehir meclis üyeleri bu görevlerinden istifa etti. AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman ile Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu istifa dilekçelerini AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’ye teslim etti.

 Çarşıbaşı’nda Hakan Kocaman’ın yerine Büyükşehir Meclisi’ne MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Kotbaş, Sürmene’de ise Hüseyin Azizoğlu’nun yerine AK Partili Meclis Üyesi Alaattin Esertaş’ın geleceği öğrenildi.

AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, “Bugüne kadar Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ilimize ve ilçemize hizmet etmeye çalıştık. Bundan sonra ilçe başkanı olarak bu hizmeti sürdürmeye gayret göstereceğiz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu olmak üzere tüm meclis üyesi arkadaşlarıma veda ederken, bundan sonra ki süreçte başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105