Çöken çatı üç kişiyi yaktı

MAKTUL TALİ KUSURLU BULUNDU

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na ulaşan bilirkişi raporuna göre, çatının çökmesi sonucu hayatını kaybeden Yalçın Çelik ile Serbest Bölge Müdürü Ahmet Ç.’nin tali kusurlu, özel şirket müdürü Ali B.Ö., lojistik yöneticisi Mehmet F.K. ve iş güvenliği uzmanı Erbil K.’yı ise asli kusurlu buldu. Olayda tali ve asli kusurlu bulanan 4 kişi haklarındaki iddiaları reddetti ve suçsuz olduklarını söyledi.

SAVCI İDDİANAMEYİ TAMAMLADI

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma tamamladı. Soruşturmacı savcı, Mehmet F.K., Ali B. Ö., Ahmet Ç. ve Erbil K. adlı şüpheliler hakkında taksirli ölüme neden olmak iddiasıyla iddianame hazırlandı. Savcı, 4 şüphelinin her biri hakkında TCK 85/1 maddesine göre 2 yıldan 6 yıla kadar hapis talep etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.