Cumhurbaşkanı Eylül'de Erikbeli Yaylasında olacak

Trabzonlu işadamı Atilla Ataman tarafından, Tonya Kalınçam-Erikbeli Yaylası'nda yaptırılan muhteşem turizm tesisi 2018'in Eylül ayında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmet açılması hedefleniyor.

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta,Salih Cora, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ile birlikte inşaatı devam eden turizm tesisi yerinde incelediler. AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ile Salih Cora ziyaret sonrası yaptıkları ortak açıklamada: “Bugün burada 14 ay önce Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun katılımıyla temel atma töreni gerçekleştirilen muhteşem turizm tesisinin inşaatını birlikte inceledik. Böylesine önemli bir turizm tesisi hizmete girmesiyle birlikte bölgemize turizm açısında büyük katkıları olacaktır. Bu proje sadece turizm değil bu bölgenin ekonomisine, tarımına, hayvancılığına ve ormancılığına da çok büyük katkılar sağlayacaktır” dedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105