ENTÜBE OLDU, DURUMU KRİTİK

Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, geçtiğimiz günlerde solunum şikayeti nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimliğinden Akçay’ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Akçay’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu, solunum sıkıntısının artması nedeniyle makineye bağlandığı duyuruldu.

HASTANEDEN AÇIKLAMA YAPILDI

KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Başhekimliği konuyla ilgili resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı. Açıklamada tecrübeli teknik adamın enfeksiyon tedavisi sonrası akciğerlerinde umulan olumlu tepki görülmediği için KTÜ Farabi Tıp Fakültesi’nde entübe edildiği aktarıldı.Açıklamada:”Solunum yetmezliği nedeniyle halen yoğun bakım ünitemizde takip edilmekte olan hastamızın, solunum sıkıntısının derinleşmesi nedeniyle önce solunum cihazına bağlanmış, takiben kalp akciğer makinesine (ECMO) bağlanarak yaşamsal fonksiyonları kontrol altına alınmıştır. Hastamızın genel durumu ciddiyetini korumakta olup, halen yoğun bakım ünitemizde takip ve tedavisi devam etmektedir.Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” şeklinde görüşlerde yer verildi. 62 yaşındaki teknik adam daha önce corona virüse yakalanmış ve süreci oldukça ağır geçirmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.