EREN'İN KATİLLERİ ARANIYOR

Gümüşhane'nin Kürtün İlçesi kırsalında iki askeri yaraladıktan sonra kaçan teröristlerin Eren Bülbül'ün katili olduğu ortaya çıktı. Trabzon'un Maçka İlçesinde 11 Ağustos 2017'de Başçavuş Ferhat Gedik ile 15 yaşındaki Eren Bülbül'ü şehit eden teröristlerin yakalanması için bölgede başlatılan geniş çaplı operasyonlar sürüyor. Önceden kazılmış sığınağa girme ihtimali karşı bölgede iz takip ve bomba köpeklerinin kullanıldığı öğrenildi.

KIŞ ÜSTLENMESİNDEN ÇIKTILAR

İstihbarat birimleri, PKK terör örgütü üyelerinin Mart ayı itibarıyla Karadeniz Bölgesi'nde ve Amanos Dağları'nda kış üstlenmesinden çıktığı yönünde elde ettiği bilgiyi güvenlik güçleriyle paylaştı. İstihbarattan gelen bu bilginin ardından Karadeniz Bölgesinde üç koldan operasyonlar başladı. Giresun, Gümüşhane ve Trabzon kırsalında operasyonlar sürerken Kürtün ilçesi kırsalında iki terörist fotokapan tarafından görüntülendi.

SICAK TEMASTA İKİ ASKER YARALI

PKK'lı teröristlerin fotokapan tarafından görüntülenmesinin ardından operasyon başladı. İlk sıcak temasta iki asker yaralandı. Yaralı askerlerden Serkan Bakrıyanık, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer yaralı asker Taner Yılmaz'ın tedavisinin Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde sürdüğü öğrenildi. Yaralı iki askerin de hayatı tehlikesinin bulunmadığı ileri sürüldü. Gümüşhane, Trabzon ve Giresun kentlerinden bölgeye takviye olarak timler kaydırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.