GÖZLER ATAMAN'DA

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesini anlattı. Özel'in iddia ettiği gibi Ataman'ın o sözleri sarf edip etmediği merak ediliyor .AK Parti koridorlarında eğer bu sözleri Ataman sarf etmişse, görevi derhal bırakması gerektiği görüşü kulaktan kulağa dolaşıyor. AK Parti teşkilatında Ataman'ın artık AK Parti çatısı altında kalmasının mümkün olmadığı görüşü ağırlıkta.

İŞTE YAŞANANLAR....

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Trabzon'da gerçekleştirdiği basın toplantısında Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman'ı hedef aldı. Ataman'ın Şalpazarı'nda yaptırdığı oteli ve helikopter pistini diline dolayan Özel, pistin parasının Ataman tarafından hazineye ödenmesini istedi. Ankara'da yaptığı ilk açıklamanın ardından Ataman'ın kendisini aradığını belirten Özel, "Çıkmış basın toplantısında 'Telefon görüşmesinde, Özgür Özel kendini anlattı' diyor. 10 dakika sen anlattın, 2 dakikada ben anlatayım. İfitira diyor. Ne tehdide pabuç bırakırız, ne kimseyi ezdiririz" dedi. 

Telefon konuşmasını anlattı

Ataman'ın AK Parti'ye değil kendi partisine daha yakın olduğunu ifade ettiğini iddia eden Özel, "'Benim AK Parti ile işim yok. Seküler bir insanım. Size uzak değilim. Sen Türkiye'nin geleceğinde olacak insanlardansın.Umudumuzsun. Sana benzer yaşam biçimim var' diye söylemlerde bulundu" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.