HURDA ARACI SEMA'YI EZDİ...

ABLASIYLA GEZİNTİYE ÇIKTI

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Kalkınma Mahallesinde dün saat 14.30 sıralarında korkunç bir kaza meydana geldi. KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi yokuşundan inmekte olan ve sürücüsü halen belirlenemeyen 61 DT 056 plakalı kamyonetin freninin patladı. Havanın güneşli olması nedeniyle ablasıyla gezintiye çıktığı ileri sürülen Sema Yönev'i altına alan kamyonet bir restoranın duvarını çarparak durdu. Kamyonetin altında kalan genç kızı kurtarmak için çevredeki vatandaşlar büyük bir çaba harcarken, kamyonet sürücüsü ve yanındaki bir kişi olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Genç kızın ablası ve arkadaşlarının feryatları arasında bölgeye ulaşan 112 sağlık ekipleri ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı. Sema Yönev, daha sonra kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

POLİS SÜRÜCÜYÜ ARIYOR

Giresunlu olduğu öğrenilen genç kız otopsi için Adli Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı'na sevk edildi. Bu arada hurda yüklü kamyonun sürücüsünü bulmak için harekete geçen polis, çevredeki restoranların görüntülerini incelemeye aldığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105