Kayıp polis memuru için arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Narkotık polis ekibi 61 DL 809 plaklı resmi araçla, şüpheli bir aracı takip etmeye başladı. Takip sırasında Çatak mevkkine gelindiğinde polis aracı dereye yuvarlandı.

Ekip aracının içerisinde yer alan İzzet Kazaz yaralı ilk olarak ilk çıkarılan polis olurken, Yunus Çavdar ise şehit oldu. Mehmet Ayan isimli polis ise akıntıya kabılarak kayboldu.1 Kayıp polis memurunun aranması için çalışma başlatıldı.

KURTARMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 Kaza sonrası akıntıya kapılarak kaybolan 24 yaşındaki  Şalpazarı Polis Memuru Yunus Ayan’ı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

 Helikopter destekli yapılan arama kurtarma çalışmaları devam ederken ancak Değirmendere’de akıntının, yoğun olması nedeniyle arama kurtarma çalışmalarının yavaş ilerlediği bildirildi. Ekiplerin 5 km’lik bir alana yayıldığı ve burada arama kurtarma çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105