Kenti Alay Konusu Yaptıranlara Çattı

İYİ Parti İl Başkan Yardımsı Bülent Arslan'dan Ak Parti yöneticilerine tepki geldi.Bir internet sitesinde yer Trabzon'un üzerinden geçen köprü inşaatı fotoğrafına alaycı şekilde yorum yapıldığını belirten Bülent Arslan, açtı ağzını yumdu gözünü. Arslan, sosyal medyalarda onunla bununla poz verme yarışında olan AK Partili yöneticiler olduğunu ileri sürerek, şehirle nasıl dalga geçildiği fotoğrafı yayınlayarak gösterdi. Kentin Twitter'da alay konusu olduğunu belirten Arslan, "Ulusal medyanın dilindeyiz. Milyonlarca TL harcanarak yapılmakta olan seyir terasından izleyeceğimiz görüntü...!
Bir ödül daha gelsin! Kadim şehrin geldiği durum içler acısı..." diye paylaşımda bulundu. 

İşte Sosyal medyadaki o fotoğrafın haberi:

Twitter'da Trabzon fotoğrafı dalga konusu olduTwitter'da paylaşılan Trabzon'a ait bir kare, sosyal medya kullanıcılarının acımasız yorumlarına neden oldu.

Sosyal medyada günün dalga konusu Trabzon...Şehre ilişkin gelişmeleri sosyal medyadan takipçilerine ileten bir internet sitesinin Twitter hesabı, şehirden bir kareyi "Günaydın Trabzon" mesajıyla sabah saatlerinde paylaştı.

Bir anda gündem oldu

Yerel paylaşımlar yapan sayfanın iletisi bir anda Türkiye gündemine oturdu.Şehrin tek karelik bu görüntüsü kullanıcılar tarafından beğenilmedi.Eleştiriler art arda geldi. Daha önce Orta Doğulu turistlerin ilgisini çektiği gerekçesiyle gündeme gelen Trabzon, bu kez şehir yapısı ile eleştirilerin hedefi oldu.Şehrin görüntüsü ile dalga geçtiler.

Doğal güzellikleri, yaylaları ve yeşil ve maviyi buluşturan manzaraları ile yerli ve yabancı olmak üzere yılda yaklaşık 2 milyon turiste ev sahipliği yapan şehir, dalga konusu oldu.Twitter kullanıcıları, söz konusu paylaşımı alıntılayarak birbirinden acımasız yorumlarda bulundu.

İşte o yorumlardan bazıları:

"Bir şehir nasıl olmamalı diye tüm tuşlara basılmış"

"Kiev ne hale gelmiş... Yanındayız Zelensky"

"Trabzon değil El Bab"

"Afet sonrasına mı ait bu görüntü?"

"Burayı Afganistanda vlog diye videoya alsam milyonlarca izlenme alır"

"Sauron, Minastirith'e saldırıp savaş sona erdiğinde bile şehir burdan daha iyi haldeydi"

"17 heyelan 23 su baskınından sonra çekilmiş fotoğraftır umarım"ensonhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.