Köseoğlu gitti, Berber geldi

KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde dekan değişikliğine gidildi. İki dönemini tamamlayan mevcut dekan Prof.Dr. Mustafa Köseoğlu’nun yerine aynı fakülteden Prof.Dr. Metin Berber dekan olarak atandı. Berber, görevi Köseoğlu’ndan devralarak görevine başladı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığına aynı fakültenin İktisat Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Metin Berber atandı. Daha önce iki dönem dekanlık görevini yürüten ve 15 Temmuz darbe girişimi sonrası aynı göreve yeniden atanan Prof.Dr. Mustafa Köseoğlu ise bugün görevini Berber’e devretti.

Daha önce yeni kurulan Ordu Üniversitesi’nde de görev alan Berber, 2012 yılından bu yana da KTÜ Senato Üyeliği görevini sürdürüyordu.

Fakültenin idari personeli yeni dekan Prof.Dr. Metin Berber'i makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.