Lübe Ayar Emniyete Çağrıldı...Sen Kendinden İğren

Trabzon'a ve Trabzonspor'a hakaretler savuran Lübe Ayar Emniyete çağırdı...

Fenerbahçe'ye yakın gazeteci Lübe Ayar, paylaşımlarından sonra ifadeye çağrıldı.Her fırsatta Trabzon şehri ve Trabzonspor hakkında ağır ithamlarda bulunan Lübe Ayar isimli Fanatik Fenerbahçeli gazeteci, Emniyet tarafından ifadeye çağrıldı.

Sosyal medya gazeteciliği yapan Ayar, Trabzonlular tarafından şikayet edildiğini açıklayıp yine hakaret etmeye kalkıştı.

Twitter hesabından yine kışkırtıcı paylaşımlarına devam eden Ayar, "Yarın karakolda ifade vereceğim yine.. Trabzonspor’la veya Trabzon’la ilgili bir tweet atmışım, biri de gidip Cimer’e şikayet etmiş.. Karakolda da söyleyeceğimi sizden saklamama gerek yok! Fenerbahçe otobüsüne suikast düzenleyen iblisi bulmadığınız sürece Trabzon’dan iğreneceğim!" ifadelerini kullandı.

Ayar'ın söz konusu bu paylaşımı yine tepkilerle karşılandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.