MAÇ SIRASINDA SAHAYA KAYA DÜŞTÜ

Trabzon'un Merkez Ortahisar ilçesinde, Maşatlık bölgesinde bulunan Gençlerbirliği Esentepe sahasında maç oynanırken, heyelan meydana geldi. Dev kayalar sahaya düştü. Şans eseri kimsenin burnu kanamadı. 

Trabzon 1.Amatör B Grubu Gençlerbirliği Yolspor maçının 25. dakikasında Boztepe'nin üst bölümünde kayalar büyük bir gürültü ile yuvarlanmaya başladı.

Sahadaki futbolcu ve kenardaki izleyenler daha güvenli alanlara kaçınca, onlarca kişinin ölmesine ya da yaralanmasına yolaçabilecek büyük bir facianın önüne geçildi. 

Benzer bir olay geçtiğimiz yıl da yine aynı sahada yaşanmıştı. Maçın ilk yarısında yamaçtan kopan kayalar sahaya düşmüştü. Futbolcular, hakemler ve seyirciler ölümden kılpayı kurtulmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.