Meteoroloji'den Trabzon için flaş uyarı...

Trabzon’da bir süredir devam eden güneşli hava yerini sağanak yağmura bıracak. Meteoorolji Genel Müdürlüğü Trabzon’un da içinde bulunduğu bölge için çok kuvvetli sağanak yağış uyarısı verdi.

Meteoorolji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklama ile Trabzon’un da içerisinde bulunduğu Orta ve Doğu Karadeniz’de gök gürültülü, sağanak yağışın etkili olabileceğini duyurdu.

Müdürlükten yapılan bilgilendirmede Trabzon’da dahil Giresun, Rize ve Artvin’in kuzey kesimlerinden bugün akşam saatlerinden itibaren yerel kuvvetli yağış beklendiği ifade edildi.

KUVVETİNİ KAYBEDECEK

Ayrıca Rize ve Artvin kıyı kesimlerinden ise yarın geceden itibaren zaman zaman çok kuvvetli sağanak yağış beklendiği kaydedildi.Öte yandan meteoroloji kuvvetli yağışların batı bölgesinde gece ve sabah, doğu bölgesinde ise öğle saatlerine doğru etkisini kaybedeceğinin de altını çizdi.Vatandaşlara kuvvetli yağış esnasında ani sel, yıldırım, su baskını ve kısa süreli fırtına ile ulaşım aksamalarının da oluşabileceği uyarısında bulunurken dikkatli ve tedbirli olunması ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.