Motosiklet sevgisi ölüm getirdi

Kazada hayatını kaybeden 21 yaşındaki Emre Bülbül’ün kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden bir motosiklet fotoğrafı ile “Ölüm Ani dünya fani, tek tekerim, çok şekerim’” paylaşımı dikkat çekti.

Kaza dün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçenin Hamzalı Mahallesi’nden Yalıköy’e gitmekte olan Emre Bülbül (21) yönetimindeki motosiklet yolda kayarak takla attı. Sürücü Emre Bülbül ve aynı motosiklette bulunan arkadaşı Yakup Gürsel (21) kaza sırasında ağır şekilde yaralandılar. Olay yerine gelen 112 Ambulansları ile Yakup Gürsel Akçaabat Haçkalıbaba Devlet Hastanesi’ne, Emre Bülbül ise Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde iki kez kalbi duran ve yeniden çalıştırılan Emre Bülbül, KTÜ Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı Yakup Gürsel’in ise Haçkalıbaba Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105