"Önemli hedefler var"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan Konferans Ligi sözleri!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, basına açıklamalarda bulundu. Avcı yaptığı konuşmada, "Şampiyonluktan sonra değişim yaşandıktan sonra Trabzonspor her kulvarda var. Ligde devam ediyor. Konferans Ligi'nde önemli hedefleri var, koşacak. Kupada olacağız. 22 maçın swot analizini yaparak hazırlıklara devam edeceğiz." dedi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, basın mensuplarının sorularını yanıtlıyor.

Avcı'nın açıklamalarından notlar

"3 net oyuncumuzun sakatlanması oyunun içinde aksamaya sebep oldu. Ömür'ü kenar kullanmak zorunda kaldık. Belki de bu sayede performansını aşağı çektik. İyi oyunlar da oynadık, arada kalan oyunlarımız da vardı. İyi miyiz hayır, kötü müyüz hayır."

"Bazen sonuç aldık, bazen alamadık. İyi miyiz, aradayız. Kötü müyüz, değiliz. Arada gidiyoruz."

"Şampiyonluktan sonra değişim yaşandıktan sonra Trabzonspor her kulvarda var. Ligde devam ediyor. Konferans Ligi'nde önemli hedefleri var, koşacak. Kupada olacağız. 22 maçın swot analizini yaparak hazırlıklara devam edeceğiz."

"Yediğimiz 29 golün 13'ünü, 11 kişiyle topun arkasındayken yemişiz. İstatistiklere göre çok fazla şut atmışız ama ceza sahası koşuları eksik. Bunlar üzerine çalışmamız lazım."

"En çok uzun top oynayan takımlardan birisiyiz. Bu olmaz, oyun bunu kaldırmaz. Baskı yersin, stoperine dönersin. Bugün topla en çok buluşan oyunculara baktığınız zaman stoperler başta gelir. Kalecileri görürsünüz. Geliştirmemiz gereken noktaları analiz ettik."

"Yabancı oyuncu kontenjanımızı boşaltmamız gerekiyor. Oynattığım 8 numaralarda bazı eksiklikler var. Oyuncu tabi ki bakıyoruz. Ama net bir transfer politikası yok. Bruno Peres, Ocak ayında aramıza katılacak."

3 HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ
"Trabzonspor her kulvarda var ve olmaya da devam ediyor. Değişimdeki süreçte hem oyun hem de oyuncu üzerinden çalışıyoruz. 3 hazırlık maçı yapacağız. Umarım sakatlıksız atlatırız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105