PANDEMİ İZİNLİSİNİ SOKAKTA ÖLDÜRDÜ

Cezaevinden izinli çıkan akrabasını 4 kurşunla öldürdü

Trabzon’da pandemi nedeniyle cezaevinden izinli çıktığı ileri sürülen akrabasını sokak ortasında 4 kurşunla öldürdü.

CAMİ ÇIKIŞINDA TARTIŞMA BAŞLADI

Trabzon’un Ortahisar ilçesi 1 Nolu Erdoğdu Mahallesinde işlenen cinayetin sırrı ortaya çıktı. Hala dayı çocukları olduğu öğrenilen Muhammet A.K. ve Halil Altun, bir süre sonra sohbet etti. Halil Altun daha sonra camiye girerek namazını kıldı. Camiden çıkan Halil Altun, Muhammet A.K. ile bir süre daha sohbet etti. Bu arada ikili arasında tartışma başladı. Tartışmanın ardından Muhammet A.K. silahını çekerek Halil Altun’a 4 el ateş etti. Kanlar içerisinde kalan Halil Altun, hastaneye kaldırıldı.

CİNAYETTEN ÖNCE NASİHAT ETMİŞ

Sırtından yaralanan Halil Altun kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cinayetin ardından Muhammet A.K. ise polis merkezine giderek teslim oldu. Pandemi nedeniyle cezaevinden izinli çıktığı öğrenilen Halil Altun, kendisini vuran akrabasın Muhammet A.K.’ya artık uslandığını söylediği kendisinin de uslanması için nasihatte bulunduğu öğrenildi.

10 YIL ÖNCE ABLASININ EŞİNİ VURMUŞ

S.Y.’yi 9 Temmuz 2010 tarihinde vuran Halil Altun, adam öldürmeye teşebbüs ve genel güveliğini tehlike sokmak suçundan cezaevine girdi. Ablasını eşi S.Y.’yi vurduğu için  Halil Altun’u öldürdüğü iddia edilen Muhammet A.K., ifadesi alındıktan sonra savcılığa sevk edildi. Savcıya ifade veren Muhammet A.K. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonKurşunSokakPandemi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.