POLİS AİLELERİ  BAYRAM KUTLADI


ÇOCUKLAR MUTLU OLDU 
Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Trabzon’da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Polis Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik ile eşi Sevilay Çevik, polis aileleri için polisevi bahçesinde döner günü düzenledi. Polis çocukları için oyun alanları kuruldu. Etkinlik bünyesinde kız çocuklarına bebek, erkek çocuklarına araba ve top dağıtıldı. 
ÇOCUKLARLA PASTA KESTİ 
Çocuklarla birlikte pasta kesen Emniyet Müdürü Orhan Çevik teşkilatla bütünleşmek ve moral vermek için bir günü birlikte geçirmek istediklerini söyledi.  Emniyet Müdürü Orhan Çevik’in eşi Sevilay Çevik ise  polis eşleriyle yakandan ilgilendi. Bu arada polis ailelerine 100 kilo döner, 500 ayran, 500 içecek dağıtıldı. Palyaçoların yer altığı etkinlikte çocuklara pamuk şekeri de dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105