ARTIK SARMIYOR

Spor Toto 'de sahasında 'ı 4-0 yenen , rakibi karşısında yeni stadında kazanma alışkanlığını sürdürdü. Maçtan sonra futbolcular kolbastı şov yaparken, resmi internet sitesi de Galatasaray'a, "Artık sarmıyor" mesajı gönderdi. Bordo-mavililer, 18 Aralık 2016 tarihinde açılışı gerçekleştirilen Medical Park Stadı'nda rakibi karşısında 3 lig maçını da kayıpsız geçti. Sarı-kırmızılı takımı, 2016-2017 sezonunda 2-0, 2017-2018 sezonunda da 2-1'lik sonuçla mağlup etmeyi başaran Karadeniz ekibi, bu akşam da 4-0 gibi farklı sonuçla sahadan ayrılarak 3'te 3 yaptı.

ARTIK SARMIYOR

Trabzonspor sosyal medya hesabı maçtan sonra ortalığı sallayan bir paylaşım yaptı. Futbolcular orta sahada kolbastı şov yaparken, skorborda ise "Artık sarmıyor" mesajı yazıldı. Bordo-mavililerin resmi hesabı bu anları twitter'dan "Artık sarmıyor" mesajıyla paylaştı.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporGalatasaray
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.