Fırtına'ya Rumen orta saha: Adrian Sut!

Süper Lig'in son şampiyonu olan bordo-mavililerde kadroyu güçlendirmek için çalışmalar sürüyor. Konuyla ilgili olarak Rumen basınından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Karadeniz Fırtınası'nın Steaua Bükreş takımında forma giyen 23 yaşındaki Adrian Sut ile ilgilendiği ifade edildi. Spor Toto Süper Lig'de bu sezon da şampiyonluk hedefleyen ve transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da orta sahaya bir takviye yapılması gündemde. '1998 doğumlu' kriterine uygun isim arayışı devam ederken, flaş bir iddia Romanya'dan geldi. Takvim'in haberine göre; Bordo - Mavililer'in, Steaua Bükreş takımında forma giyen 23 yaşındaki Adrian Sut ile ilgilendiği yazıldı.

MALİYETİ 3 MİLYON EURO
Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'un bu futbolcuyu kadrosuna katmak için bir ön görüşme yaptığı, Bükreş ekibinin ise oyuncudan bonservis beklentisinin 3 milyon Euro seviyelerinde olduğu ifade edildi. Futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla sona ermiş olacak.

JOKER GİBİ BİR OYUNCU
Oyuncunun şu an Trabzonspor'un 'boşta olan ve 1998 doğumlu ya da daha küçük yaş grubundaki oyuncu kriterine' uyması da önemli bir avantaj olarak görülüyor. Sut, defansif orta saha ve merkez orta sahada oynayabiliyor. Bir joker gibi olması futbolcunun cazip görünmesindeki ana etkenlerden biri.Sut, ayaklarına olan hakimiyeti ve yüksek konsantrasyonu ile dikkat çekiyor.aspor

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105