Kopenhag'da Trabzonspor maçı öncesi 2 sakat verdi

Kopenhag'ın 2 oyuncusu Trabzonspor maçı öncesi sakatlandı.- Danimarka Süper Ligi'nin 5. hafta karşılaşmasında, Trabzonspor 'un UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki rakibi Kopenhag, Randers ile karşılaştı.47. dakikada Valdemar Lund Jensen'in golüyle öne geçen Kopenhag, 58, 60 ve 70. dakikalarda yediği gollerle maçtan 3-1 mağlup ayrıldı.
Trabzonspor, Kopenhag deplasmanına 16 Ağustos Salı günü konuk olacak. Rövanş ise 24 Ağustos Çarşamba günü Trabzon'da oynanacak.

Danimarka ekibinde Mohammed Daramy ve Davit Khotcholava sakatlanarak oyuna devam edemedi.Kopenhag'ın kadrosuna kattığı kaleci Mathew Ryan'ın da sakat olduu açıklanmıştı. Kopenhag, Randers maçı öncesi eski oyuncusu Dame N’Doye'a plaket vererek onore etti.Senegalli futbolcu Trabzonspor forması da giymişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.