Şampiyon Trabzonspor perdeyi açıyor

Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor, 2022-23 sezonuna İstanbulspor deplasmanında start veriyor. Bordo-mavililer, Süper Kupa zaferi sonrası lige de iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Hamsik'in yokluğunda orta sahada Dorukhan yer alacak.

Süper Lig'de 2022-23 sezonunda perde açılıyor... Son şampiyon Trabzonspor, yeni sezonun açılış maçında bu akşam ligin yeni ekibi İstanbulspor'a konuk olacak... Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek. Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Marek Hamsik, Hüseyin Türkmen ve Serkan Asan forma giyemeyecek. Teknik direktör Abdullah Avcı özellikle Hamsik'in yokluğunda kadroda bazı değişiklikler yapacak. Takımın jokeri Dorukhan Toköz, stoperden orta sahaya geçecek.

İSTANBULSPOR: Jensen, Tuncer, Okan, Mehmet, Oğuzhan, Ferhat, Melih, Ali, Topalli, İbrahim, Ebert

TRABZONSPOR: Uğurcan, Larsen, Denswil, Hugo, Eren, Dorukhan, A. Ömür, Bakasetas, Visca, Trezeguet, Cornelıus

SAAT: 21.00

HAKEM: Arda Kardeşler

STAT: OLİMPİYAT

VİTOR HUGO'NUN YANINA DENSWİL

Stoperde ise Vitor Hugo'nun yanında Stefano Denswil görev alacak... Lige kayıpsız başlamak isteyen Abdullah Avcı, İstanbulspor'un geçtiğimiz sezonki kadro bütünlüğünü önemli oranda koruduğunu ve birbirini iyi tanıyan oyunculardan kurulu bir takım olduğunu hatırlatarak, öğrencilerini uyardı. Bordo-mavililer ilk düdükle birlikte oyunun kontrolünü eline alıp, golü bulmayı hedefliyor. Hazırlık maçlarında ve Süper Kupa'da topa sahip olan takım kimliği de korunmaya çalışılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.