Trabzon'da coşkulu karşılama ve başkana alkol testi!

Süper Lig'in 28. haftasında Alanyaspor deplasmanından 2-2 ile dönen Fırtına'ya, Trabzon Havalimanı'nda coşkulu bir karşılama yapıldı. Ayrıca başkan Ahmet Ağaoğlu'na alkol testi yapılırken, sonuç sıfır promil çıktı.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 28. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor Trabzon'a döndü.

Türk Havayolları'na ait özel bir uçakla 01.30'da Alanya'dan hareket eden kafile, 03.00'de Trabzon Havalimanı'na indi. Alanya'dan dönen kafileyi Trabzon'da çok sayıda taraftar meşaleler ve marşlar eşliğinde karşıladı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, teknik heyet ve futbolcular, karşılamaya gelen tüm taraftarlara teşekkür ederek Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gitti. Ayrıca başkana yapılan alkol testi sonucu da 'sıfır promil' çıktı.

Anahtar Kelimeler:
AlanyaAhmet Ağaoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105