Trabzonspor'da Edin Visca açıklaması!

 Kolunda kırık tespit edildi

Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin 40. dakikasında Edin Visca ciddi bir sakatlık geçirdi. Kolundan sakatlanan yıldız futbolcu, sahaya giren ambulans yardımı ile hastaneye götürüldü.

Süper Lig 'in 2. haftasında Trabzonspor ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin 40. dakikasında Edin Visca ciddi bir sakatlık geçirdi. Kolundan sakatlanan yıldız futbolcu, sahaya giren ambulans yardımı ile hastaneye götürüldü. Humerus kemiğinde kırık meydana gelen Visca, sedye ile ambulansa taşınırken tribünlere "ben iyiyim" işareti yaptı.

Trabzonspor'dan açıklama

Edin Visca'nın sağlık durumu hakkında açıklama yayınlayan Trabzonspor, futbolcunun muayene ve görüntülemesi sonucunda sol kol bölgesinde kırık tespit edildiğini belirtirken, tedavi süreciyle ilgili ilerleyen günlerde bilgilendirme yapılacağını duyurdu.

Trabzonspor'un açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Futbol A Takım Doktorumuz Halil Polat, Edin Vişça’nın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Halil Polat, “Takımımızın Atakaş Hatayspor ile oynadığı karşılaşma sırasında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Edin Vişça’nın yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda sol kol bölgesinde kırık (humerus kemiği) tespit edilmiş olup ilk müdahalesi yapılmıştır. Oyuncumuzun tedavi süreciyle ilgili ilerleyen günlerde bilgilendirme yapılacaktır” dedi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.