Trabzonspor evinde kazandı

Trabzonspor Antalyaspor 2-0

Trabzonspor, Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Bordo-mavililer rakibini Trezeguet ve Naci'nin golleriyle 2-0 mağlup etti.

Trabzonspor, Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk etti.

Bordo-mavililer rakibini Trezeguet ve Naci'nin golleriyle 2-0 mağlup etti.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 38 yaptı.

Antalyaspor ise 21 puanda kaldı.

Süper Lig'de 23. haftada Trabzonspor, Galatasaray'a konuk olacak. Antalyaspor ise Gaziantep FK'yı evinde ağırlayacak.

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, son haftalarda yedek soyundurduğu Mısırlı oyuncu Trezeguet'i 2 hafta aradan sonra ilk 11'de sahaya sürdü.

İstanbulspor ve Atakaş Hatayspor maçlarında yedek kulübesinde yer alan futbolcu, bu kez teknik direktör Abdullah Avcı tarafından tercih edildi.

Fraport TAV Antalyaspor'da ise forvette Adriano cezası, Haji Wright ise sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.Trabzonspor taraftarları karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmanın tribününde büyük boşluklar gözlendi.

Az sayıda Antalyaspor taraftarı, misafir takım tribününde yer alarak Trabzon deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.