Umut Bozok adım adım Trabzon'a!

O teklife 'evet' dedi

Geride bıraktığımız sezonda şampiyonluk yaşayan ve transfer döneminde de adından söz ettiren Trabzonspor, çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavililer geçtiğimiz yıl Süper Lig'de gol krallığı yaşayan Umut Bozok'u kadrosuna katmak isterken, yaptığı son teklif de belli oldu. Golcü oyuncu, yapılan teklife olumlu dönüş verdi.

Trabzonspor, bu sezona da 2'de 2 yaparak başladı.Fırtına, 3 kulvarda yarışabilecek bir kadro için transferde gaza bastı.Bonservisi Lorient'te bulunan golcü için pazarlıklar bir kez daha başladı.

Daha önce 25 yaşındaki forvetle görüşmelerde ilerleme sağlayamayan bordo-mavililer, bu kez sonuca ulaşmasını bildi.Yıldız oyuncu, sezon başına 1 milyon Euro ve bonuslardan oluşan teklife "Evet" dedi.Trabzonspor, oyuncunun kulübü Lorient'e de 2 milyon Euro bonservis bedeli önerdi.Fransız kulübünün bu rakama sıcak baktığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.