VAR sonrası penaltı kararı! İşte o pozisyon

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor deplasmanda Kayserispor'u konuk etti. Bordo-mavililer, mücadelenin 77. dakikasında penaltı kazandı. Trezeguet ceza sahası içinde Onur Bulut'un müdahalesiyle yerde kaldı. VAR uyarısı sonrası pozisyonu inceleyen hakem Ümit Öztürk beyaz noktayı gösterdi. İşte o pozisyon...

Kayserispor ile Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında kozlarını paylaştı. Kadir Has Stadyumu'nda oynanan müsabaka büyük bir heyecana sahne oldu.

Karşılaşmanın 75. dakikasında Trabzonspor'da Trezeguet ceza sahası içinde Onur Bulut ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Hakem Ümit Öztürk pozisyonun ardından VAR uyarısı ile monitörün başına geçti.

Pozisyonu izleyen Ümit Öztürk, Onur Bulut'un Trezeguet'e faul yaptığını işaret ederek penaltı noktasını gösterdi. Bakasetas set vuruşla topu ağlara gönderdi.

İşte o pozisyon...

Görüntü BeIN Sports'tan alınmıştır

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.