Araç sahipleri dikkat, depoları doldurun!

Akaryakıta büyük zam geliyor

Brent petrol ve dolar kurundaki artışın ardından akaryakıt fiyatlarına zam geliyor.Benzin ve mazot fiyatı, brent petrol varil fiyatındaki dalgalanmayla birlikte indirim ve zam haberleriyle değişkenlik göstermeye devam ediyor.OPEC+ grubu üyesi 9 ülkenin aldığı kararlar, Fed'in izlediği politikalar ve Rusya'da, Çin'de yaşanan küresel gelişmeler ile benzin ve motorin fiyatları cephesindeki beklentiler değişiyor.Dolar kurunun 20 liranın üzerine çıkması sonrası zam beklentisi oluştu.Motorin fiyatları (mazot fiyatı) için yeni bir indirim veya zam beklenmiyor.Benzin fiyatları için ise zam bekleniyor.

Benzinde 30 Mayıs Salı gününden geçerli olmak üzere fiyat artışı yaşanacak.Zammın ise 66 kuruş olacağı ifade ediliyor.Benzine en son 23 Mayıs salı günü 76 kuruşluk zam gelmişti.Zamla birlikte benzinin fiyatı yeniden 20 lirayı geçmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.