Skandal işkence sosyal medyada olay oldu

Nurcan Serçe isimli annenin küçük kızının boğazını sıkarak boğmaya çalıştığı ve şiddet uyguladığı anlara ait dehşet görüntüleri sosyal medyada tepki çekti! Yürek yakan dayak görüntüleri için sosyal medya platformu Twitter'da 'Nurcan Serçe tutuklansın' başlığı açıldı. İşte sosyal medyanın konuştuğu Nurcan Serçe isimli kadının küçük kızına şiddet uyguladığı o dehşet anları...

Sosyal medyada bir kadının çocuğuna şiddeti uyguladığı görüntüler büyük tepki topladı. Kadının kızını darp ettiği ve yüzüne yastık bastırdığı görüntüler adeta sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

KÜÇÜK KIZIN ÇIĞLIKLARI YÜREKLERİ DAĞLADI

İsminin Nurcan Serçe olduğu iddia edilen bir kadının çocuğuna uyguladığı görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı. Görüntülerde bir kadının minik kızını darp ettiği ve yüzüne yastıkla bastırdığı görülüyor. Küçük kızın "anne" çığlıkları ise yürekleri dağlıyor.
Binlerce kişi tarafından izlenilen görüntüler adeta sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Sosyal medya kullanıcıları "Nurcan Serçe tutuklansın" hashtagiyle paylaşımlarda bulundu. Paylaşımlarda İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne de ihbarda bulunuldu. Görüntülerde kızına şiddet uygulayan kadının isminin Nurcan Serçe olduğu iddia edilirken, olayın nerede ve ne zaman gerçekleştiği bilinmiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.