Trabzonspor'un FC Kopenhag maçı biletleri satışa çıktı

Trabzonspor'un 16 Ağustos Salı günü deplasmanda karşılaşacağı Kopenhag maçının biletleri satışa çıktı.

Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundaki ilk maçımızın biletleri satışa çıkıyor

Trabzonsporumuzun UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda 16 Ağustos Salı günü deplasmanda karşılaşacağımız FC Kopenhag maçının biletleri bugün (10 Ağustos Çarşamba) saat 13.00’te satışa çıkacaktır.

Sınırlı sayıda olan misafir tribün biletleri, e-bilet.trabzonspor.org.tr adresi üzerinden satışa sunulacak olup fiyatları 500 Türk Lirası (25€ - 27$) olarak belirlenmiştir. Biletlerin satışı 14 Ağustos, Pazar günü saat 23.59’a kadar devam edecektir.

Karşılaşma için toplu bilet satışı gerçekleştirilmeyecek olup, bir kişi yalnızca bir adet bilet satın alabilecektir. Taraftarlarımızın bilet satışının gerçekleşeceği e-bilet.trabzonspor.org.tr adresinde kendilerinden istenen tüm bilgileri (adı-soyadı, doğum yeri-tarihi, uyruk, TC kimlik numarası ve e-mail adresi) eksiksiz olarak doldurması gerekmektedir.

Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra biletler taraftarlarımıza e-mail yoluyla gönderilecektir.

Eksik veya hatalı bilgi içeren formlar otomatik olarak reddedilecek ve bilet satışı gerçekleşmeyecektir.‬‬‬

Taraftarlarımız Kopenhag Parken Stadı’na, dijital ortamdaki biletlerini isterlerse telefonlarından mobil olarak, isterlerse çıktısını aldıkları bilet belgesini turnikeden okutarak giriş yapabileceklerdir.

Misafir takım tribünü biletleri için e-bilet.trabzonspor.org.tr haricinde bilet satışı yapılmayacak; nakit karşılığı elden bilet satışı gerçekleşmeyecektir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.