MHP Trabzon İl Teşkilatı, Ramazan ayında partinin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret ederek dua etti ve şehitleri rahmetle andı.

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Teşkilatı, partinin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in kabrini Ramazan ayı dolayısıyla ziyaret etti.

Ramazan Ayında Manevi Buluşma

MHP Trabzon İl Başkanı Tolgay Sivrikaya, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla birlikte gerçekleştirilen ziyarette, kabir başında dualar edildi. Program kapsamında Başbuğ Alparslan Türkeş ve tüm şehitler için Kur’anı - Kerim okunarak hatim duası yapıldı.

Heyet, Türk milletinin birlik ve beraberliği için niyazda bulunurken, ziyaretin Ramazan ayına denk gelmesinin manevi atmosferi daha da güçlendirdiği ifade edildi.

Hüsamettin Cindoruk hayatını kaybetti
Hüsamettin Cindoruk hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

“Kutlu Davayı Geleceğe Taşıyacağız”

İl Başkanı Tolgay Sivrikaya, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Başbuğumuzun bizlere emanet ettiği bu kutlu davayı, onun gösterdiği hedefler doğrultusunda yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak en büyük sorumluluğumuzdur. Bu mübarek ayda onun manevi huzurunda bulunarak hem kendisini hem de vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.”

Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve yapılan duaların ardından sona erdi.